FAQs

FAQs

Vraag het onze kapitein

Een boot huren bij Bootplezier op Kaageiland is een avontuur! Alleen laten we je niet zomaar dobberen. We begeleiden je van A(anmeren) tot Z(wemmen)

Geen probleem, met onze schepen Boot, Beppe, Bueno of Bruzer heb je geen vaarbewijs nodig. In Nederland heb je een vaarbewijs nodig als het schip langer is dan 15 meter of sneller vaart dan 20KM.

Uiteraard laten we je niet zomaar dobberen. Indien je wenst te gaan varen met onze schepen, dan geven we je graag een uitgebreide uitleg. We gaan voordat je alleen gaat varen eerst even oefenen. Onder begeleiding van onze kapitein ga je de kneepjes van het varen leren.

Onze boten zijn net als vakantiewoningen of caravans. Voorzien van alle luxe en als je het niet aandurft om te gaan varen, dan kan je ook gezellig in de haven blijven en lekker gaan suppen of zwemmen.

Afhankelijk van het seizoen hanteren wij in principe een minimale huur van 3 dagen. Het meest gekozen is 7 of 14 dagen. Maar uiteraard is een langweekend ook mogelijk. Onze ervaring is dat je minimaal 4 dagen nodig hebt om lekker uit te rusten en te kunnen genieten van het verblijf op een boot.

We hanteren een minimale leeftijd van 21 jaar voor het huren van een van onze schepen.

Ondanks onze optimale controles en onderhoud kan het altijd voorkomen dat er pech onderweg kan ontstaan. Onze matrozen zijn 24/7 bereikbaar en mocht je onverhoopt ergens vast komen te zitten, dan komen we je zeker redden.

haal het anker maar op

Boek jouw boot

Wil je een unieke ervaring en hou je van rust en natuur, dan is het huren van een boot echt iets voor jou! BOEK DIRECT of vraag om meer informatie.

Telefoon

+31(0)639 726 871

Adres

Huigsloterdijk 347,
2158 LR Buitenkaag

E-mail
Kantoor uren

Ma – Vr : 09.00 – 18.00
Za – Zo : 10.00 – 17.00